OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE Vozači iz Dodikove kolone skrivili prometnu nesreću

Milorad Dodik političar iz RS-a, pratnja, prometna nesreća, vozilo
Banjaluka.info

Jutros se dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva automobila, a jedan od njih je, kako neslužbeno doznaje Klix, službeno vozilo u kojem je bio Milorad Dodik, član Predsjedništva BiH.

Iz policijske stanice Prijedor je službeno potvrđeno da se jutros u 9:45 dogodila prometna nesreća na magistralnom putu Prijedor - Banja Luka u kojoj je sudjeovalo jedno privatno i jedno službeno vozilo.

Dolaskom na mjesto nesreće obavljen je očevid te je utvrđeno da su sudjelovala dva vozila.

Milorad Dodik,pratnja,prometna nezgoda,vozilo

Jedno vozilo je u privatnom vlasništvu i kojim upravlja EE iz Kamičana, a drugo je službeno vozilo u pratnji štićene osobe, rekla je glasnogovornica Policijske uprave Prijedor.

Neslužbene informacije tvrde da su vozači Milorada Dodika, koji su pratili predsjednika SNSD-a na otvaranje stranačke kampanje u Prijedoru, izazvali su prometnu nesreću.

Vozilo koje se nalazilo na dnu kolone je velikom brzinom gurnulo vozilo koje se kretalo ispred njih, nakon čega je vozač izgubio kontrolu nad automobilom i završio u kanalu.

Autotomobil u kojem se nalazio Milorad Dodik nije sudjelovao u nesreći u kojoj su lakše ozlijeđeni vozač i suvozač osobnog vozila.