Oglasio se FUP oko povezanosti njihovih službenika sa Sky aplikacijom

Oglasio se FUP oko povezanosti njihovih službenika sa Sky aplikacijom
Ilustracija

S ciljem točnog informiranja, Federalna uprava policije (FUP) izdaje priopćenje za javnost zbog sve češćih novinskih tekstova, radijskih i televizijskih priloga, te istih koji se objavljuju na web portalima, a koji se tiču špekulacija u vezi policijskih službenika Federalne uprave policije.

U prethodnom razdoblju određeni broj medija je kroz tekstove i priloge koji se tiču SKY aplikacije i njenih korisnika navodio da su istu koristili i policijski službenici, među kojima i službenici FUP-e. Imajući u vidu da se radi o ilegalnoj aplikaciji, te da se ista dovodila u vezu sa policijskim službenicima ove Uprave činila se nemjerljiva šteta Federalnoj upravi policije.

Zbog navedenog, obavještavaju javnost da FUP ne raspolaže niti jednom informacijom objavljenoj u medijima, koje mogu dovesti bilo kojeg službenika FUP-e sa korištenjem SKY aplikacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozivamo medije koji raspolažu relevantnim informacijama, a koje se odnose na službenike Federalne uprave policije, da ukoliko iste posjeduju, dostave Federalnoj upravi policije s ciljem poduzimanja daljih aktivnosti", priopćeno je iz Ureda za informiranje FUP-e.