NAVIJAČKI NEREDI U Mostaru se sukobile dvije skupine balavaca pod kapuljačama, razbježali se kada je došla policija

Red Army,Ultras,huligani,sukob
snimka zaslona

Veći broj građana sinoć oko 22:00 je zvao policiju u Mostaru zbog sukoba dvije skupine navijača Red Army i Ultrasa, sa kapuljačama na glavi. Prijavljeno je i da se gađaju kamenjem.

MUP HNŽ u svome priopćenju kaže: Odmah su na lice mjesta izašli djelatnici policije koji su primjetili grupu mlađih osoba sa kapuljačama koji su se razbježali. Djelatnici policije zatiču dvije osobe  I. B. (2005.) i S. I. (2005.) koje pripadaju navijačkim skupinama. Nešto kasnije u PU Mostar je pristupio A. P. (1978.) iz Mostara i prijavio da je njegov malodobni sin O. P. (2012.) večeras napadnut na šetalištu Nikole Šubića Zrinskog.

Operativnim radom na terenu, djelatnici policije su došli do saznanja da je gore navedeni napad izvršio malodobni L. Š. (2009.) i da je kod sebe imao teleskopsku palicu, a s njim u društvu su se nalazili još M. K. (2009.), S. I. (2008.) i I. Z. (2008.).

Patrola policije je otišla na adresu stanovanja L. Š. i njegovog oca upoznali s navedenim događajem nakon čega je njegov malodobni sin predao teleskopsku palicu koja je izuzeta. Slijedi operativni rad i poduzimanje svih zakonom predviđenih mjera.