Nastava u svim školama na području HBŽ-a počinje 20. veljače

fakultet, Mostar, obitelj, djeca, škola, roditelji, odgoj, razgovor, komunikacija, škola, problemi, škola, HBŽ, djeca, škola, prosjek, Stožer civilne zaštite Grada Mostara, učenici, škola, proljetni raspust
U priopćenju se ističe kako je jučer u Sarajevu održan sastanak Federalnog stožera civilne zaštite sa svim županijskim stožerima civilne zaštite, a tema sastanka je bila razmatranje provedbe zapovijedi Federalnog stožera civilne zaštite, analiza stanja, poduzete mjere, procjena situacije za poduzimanje narednih mjera na sanaciji nastalih šteta, te osiguranje sredstava za te namjene.

Razmatrano je, kako se navodi, i pitanje o prestanku važenja Odluke o proglašenju stanja prirodne nesreće uzrokovane velikim snježnim oborinama i niskim temperaturama na području Federacije BiH i županija.

Konstatirano je da Odluka ostaje na snazi na području Federacije BiH do početka idućeg tjedna, kada će Federalni stožer civilne zaštite razmatrati novonastalu situaciju i odlučiti o prestanku važenja ove odluke. Isto tako i Stožer civilne zaštite Hercegbosanske županije će procijeniti situaciju i početkom slijedećeg tjedna donijeti svoju odluku, navodi se u priopćenju.

Fena