NAKON SINOĆNJE TUČNJAVE Sedam Sarajlija privedeno u MUP HNŽ

MUP HNŽ
Iz MUP-a Hercegovačko - neretvanske županije za Hercegovina.info potvrđeno je da je u prostorije Policijske uprave Mostar privedeno sedam osoba (svi iz Sarajeva).
 
Nakon kriminalističke obrade u Mostaru, izgrednici su jutros oko 4 sata predani u nadležnost Policijske uprave Široki Brijeg na čijem području je incident zabilježen.
 
Podsjetimo, huligani iz navijačke grupe 'Horde zla', pristalica FK Sarajevo sinoć su oko ponoći u Širokom Brijegu presreli i pretukli veću grupu nepoznatih muškaraca, a na koncu im palicama razbili automobil u kojem su se nalazili.
 
Pretresom vozila osoba iz Sarajeva, pronađen je suzavac, nož, više teleskopskih palica, kapa, potkapa i drugih predmeta koji su korišteni u tučnjavi. Glasnogovornica MUP-a županije Zapadnohercegovačke (ŽZH) Martina Medić potvrdila je Feni kako su ozljede zadobile tri mlađe muške osobe.
 
"Sinoć u 23:25 sati Policijska uprava (PU) Široki Brijeg zaprimila je od strane dežurnog liječnika Doma zdravlja Široki Brijeg prijavu da su tri mlađe muške osobe s područja ovog grada pristupile u Dom zdravlja s tjelesnim ozljedama. Postupajući po prijavi službenici PU Široki Brijeg došli su do saznanja da su navedene osobe zadobile ozljede od strane više osoba iz Sarajeva", kazala je Medić.