NAKON SASTANKA Mještani Počitelja postigli dogovor s predstavnicima Autocesta FBiH

Počitelj, Autoceste FBiH, radovi
N1

Mještani Počitelja su nakon sastanka s predstavnicima Autocesta FBiH postigli dogovor.

Nakon što su se mještani Počitelja okupili i izrazili nezadovoljstvo zbog najavljene obustave prometa u jeku turističke sezone zbog radova na pristupnoj cesti magistralne ceste, održali su sastanak sa predstavnicima Autocesta FBIH na kojem im je obećano da će prva faza radova koja podrazumijeva dnevne obustave prometa trajati do 12.6.2022, javlja N1.

"S mještanima je dogovoreno da od srijede krećemo sa ovom fazom radova i obustavom prometa onako kako je najavljeno i objavljeno, s tim da faza može trajati najkasnije do 12.6.", kazao je Antonio Križanac iz Autocesta FBiH.

Podsjetimo, zbog najavljene obustave prometa na magistralnoj cesti M-17, od Mostara prema Čapljini, tijekom, praktično, cijele predstojeće turističke sezone, mještani Počitelja okupili su se na prosvjedima.

Prema najavi, promet je trebao biti obustavljan do 15. kolovoza i to u terminima od 9:15 do 12, od 13:15 do 15, te od 17 do 19 sati, osim nedjeljom i praznicima. Obustava prometa je trebala početi danas, ali je prolongirana za sutra.