NAKON RASPUŠTANJA Funkcioniranje općine neupitno, svih deset "Devedesetkinih" vijećnika u OV Rama uz Ivančevića

OV Prozor - Rama
Ramski Vjesnik

Nakon raspuštanja općinskog odbora ramske Devedesetke, situacija se u toj općini ipak ne komplicira. Naime, cijeli raspušteni odbor, ali i svih deset Devedesetkinih vijećnika podržavaju Jozu Ivančevića.

„Danas je Ivančević održao sastanak i sa vijećnicima u Općinskom vijeću Prozor – Rama. Svih deset vijećnika koji su izabrani na listi Devedesetke izjasnili su se za potporu Ivančeviću. Formirati će se novi klub neovisnih vijećnika. Sve će se potvrditi  krajem mjeseca kad je planirana nova sjednica Općinskog vijeća Prozor – Rama“, potvrdili su za Hercegovina.info iz raspuštenog ogranka.

Dan ranije održan je sastanak članova bivšeg Općinskog odbora HDZ 1990 Prozor – Rama. Razgovaralo se o aktualnoj političkoj situaciji u toj općini. Na sastanku, kojemu su nazočili  skoro svi pozvani, iskazana je jednoglasna potpora dr. Jozi Ivančeviću. Usvojen je i zaključak kojim se daje puna podrška načelniku da nastavi s radom, te da u doglednom razdoblju predloži novi oblik neovisnog političkog djelovanja.

Inače, jučer je stranku napustio i ogranak Odžak, nakon što je prethodno vrh stranke raspustio općinski ogranak u Prozor-Rami, koji se godinama protivi suradnji s Draganom Čovićem.