NAKON PROSVJEDA U Bileći se predao osumnjičeni za otmicu i premlaćivanje

Bileća prosvjed
Z.Lojpur/Hercegovina.info

Željko Vujović, osumnjičen za otmicu Dušana Miloševića iz Bileće, predao se pripadnicima PU Trebinje potvrđeno je za hercegovina.info. Podsjetimo, Dušan Milošević je 7. veljače bio otet, strpan u prtljažnik putničkog automobila, odvezen na određenu lokaciju, gdje su mu osumnjičeni zadali više udaraca po glavi i tijelu uslijed čega je zadobio tjelesne ozljede. Nakon svega, ostavljen je u blizini Bileće.

Upravo se Željko Vujović zajedno sa Markom Zvijerom sumnjiči za događanja koja su Bileću proteklih dana digla na noge. Zbog toga su organizirani i prosvjedi ispred zgrade općine u Bileći i Palače pravde u Trebinju. Vujović je bio u bijegu, dok Zvijeru Osnovni sud u Trebinju nije odredio pritvor.

Podsjetimo, građani Bileće, koji su se i pored velike hladnoće nedavno okupili u gradskom parku u velikom broju, kazali su da su razočarani u rad Sudstva i tužiteljstva. Miloševići su istaknuli da su, za razliku od policije koja je odradila sve korektno, pravosudne institucije potpuno podbacile.  

"U rad sudstva sumnjamo od početka, a od jučer imamo informacije i da je tužiteljstvo zakazalo“, istaknuo je na nedavnim prosvjedima Milentije Milošević, rođak Dušana Miloševića.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.