NAKON NIZA NAŠIH ČLANAKA Odgođena prodaja doma na Trebeviću, Čiča ponovno izabran za predsjednika

Nikola Čiča
HKD Napredak

Nakon niza članaka na našem portalu odgođena je prodaja Napretkova doma na Trebeviću.

Dom su namjeravali prodati po mizernoj cijeni od 1.7 milijuna maraka dotadašnjem najmoprimcu Senadu Spahiću, vlasniku tvrtke Spa Hills, a odbijali su više ponude, dok se mediji nisu uključili u cijelu priču. 

Nakon što su saznali da je dom na prodaju, poduzetnici iz Busovače nudili su 2,1 milijun KM, a poduzetnica iz Njemacke 2 milijuna maraka.

Prodaja je stoga odgođena, a Hercegovina.info doznaje kako će se na sljedećoj prodaji otvoriti mogućnost javnog nadmetanja na kojem će svi ponuđači imati priliku istaknuti svoj interes za dom na Trebeviću, čime će HKD Napredak zasigurno postići puno bolju cijenu od prvotnih 1,7 milijuna KM za koju su ga namjeravali prodati.

Novi potpredsjednik Josip Križanović za BHRT je kazao kako "će uzeti vremena i prostora da razmotre koliko su to uopće ozbiljne ponude ili nisu ozbiljne i u konačnici ćemo donijeti odluku sukladno sa svim tim".

Na čelu Napretka nakon današnje 70. Glavne izborno – izvještajne Skupštine Hrvatskog kulturnog društva Napredak, koja je održana u dvorani Hercegovina sarajevskog hotela Holiday ostaje kadar HDZ BiH Nikola Čiča, kojeg je ta stranka nedavno imenovala za v.d. direktora antidoping agencije BiH. Čiča je trebao imati protukandidata, no on se u zadnji tren povukao.

Nikola Čiča

Novi dopredsjednici Društva su Miroslav Landeka, Josip Križanović, doc. dr. sc. Damir Krešić i prof. dr. sc. Hrvoje Milošević.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.