NAJLJEPŠA PRIČA DANA Hrabri pripadnici ISS Mostar spasili psa sa nepristupačnog dijela Bunskih kanala

bunski kanali
ISS Mostar

Pripadnici Interventne spasilačke službe Mostar danas su na Bunskim kanalima izveli akciju spašavanja vrijednu divljenja.

Nakon dojave građana da se na riječnom otoku u Neretvi nalazi bespomoćan pas, pripadnici mostarskog ISS-a su izašli na teren i uspješno izvršili akciju spašavanja životinje.

bunski kanali

Članovi Facebook grupe "Svi koji volimo pse Hercegovina" objavili su njegov video na svojoj stranici i pozvali sve koji mogu pomoći da učine nešto da se nesretna životinja spasi.

Sadržaj se učitava...

Video je objavljen sinoć, a tijekom današnjeg dana organizirana je akcija spašavanja i pas je sada na sigurnom u Veterinarskoj stanici na Rudniku.

"Ovim putem se želim zahvaliti pripadnicima ISS-Interventna Spasilačka Služba Mostar: supružnici Goran i Sanja Mitrić, njihov sin Vedran, te Adnan Batlak koji je u akciju krenuo s kafe. Hvala i gospodinu Iliji Žiliću koji je sinoć objavio slike. Akcija je dobro prošla. Cura je mahajući repom dočekala svoje spasitelje. Ostavljena je u veterinarskoj stanici na Rudniku na obradi par dana. Nakon toga joj moramo naći privremeno ili stalno rješenje", napisala je jedna članica grupe.