FOTO  Najbolja odbojkašica svijeta dočekana u Hercegovini

Doček Tijana Bošković
Hercegovina.info

Najbolja europska i svjetska odbojkašica Tijana Bošković dočekana je ovacijama u rodnoj Hercegovini od velikog broja građana, koji su sa sjajnom odbojkašicom proslavili njene posljednje uspjehe i to na obnovljenom sportskom multifunkcionalnom terenu koje će nositi njeno ime.

Tijana nije krila oduševljenje na veličanstvenom dočeku u svom gradu.

"Predivno se osjećam. Zaista je veliko zadovoljstvo biti u mom gradu, a ovo što su mi moji Bilećani priredili je nešto što ću zauvjek pamtiti“, kaže za Hercegovina.info najbolja odbojkašica na svijetu, koja će kratku pauzu iskorisiti za odlazak na more.

Doček Tijana Bošković

Tijana je na obnovljene terene stigla u pratnji sestre Dajane, takođe uspješne odbojkašice koja je na europskom prvenstvu nosila dres BiH. Ovaj put sestre Bošković na novom terenu bile su kapetanice mladim odbojkašicama Hercegovca iz Bileće, sa kojima su odigrale jedan set.

"Ova noć po svemu ostaće upamćena. Što se tiče samog terena, sjajna stvar, posebno za mlađe generacije i njihovu budućnost. Nadam se da će ovdje ponići neki novi prvaci i voljela bih da ga čuvamo što je moguće bolje“, dodala je Tijana.

Doček Tijana Bošković

Zahvalnost i čestitke što predstvalja svoju Bileću i Hercegovinu na najbolji mogući način uputili su načelnik općine Bileća Veselin Vujović, predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović, a video porukom obratio se i predsjednik Odbojkaškog saveza Srbije Zoran Gajić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.