FOTO  Najbolja odbojkašica svijeta družila se s mladim sportašima u Trebinju

Tijana Bošković

Europsko otvoreno školsko prvenstvo u odbojci za učenike srednjih škola, koje se održava u Trebinju, posjetila je promoterka ovog natjecanja i najbolja svjetska odbojkašica Tijana Bošković.

Dolazak Tijane Bošković izazvao je gromoglasan pljesak i radost među sudionicima turnira, kao i mladim odbojkašima iz cijele regije. Tijana Bošković je izrazila svoje oduševljenje organizacijom ovakvog turnira.

„Osjećam se sjajno i veoma mi je drago što iz Trebinja šaljemo ovu lijepu poruku. Srce mi je puno kada vidim ovako dosta mladih sportista. Ne trebamo brinuti za naš sport i odbojku. Neka uživaju u sportu i u druženju. Moji planovi su da se, najprije odmorim, a nakon toga kreću nam pripreme za Europsko prvenstvo, Ligu nacija i kvalifikacije za Olimpijske igre. Iskreno se nadam da ćemo uskoro imati dosta razloga da se radujemo“, rekla je Tijana Bošković.

Tijana naglašava da je posebno raduje to što se nakon godinu dana ponovo vratila u rodnu Bileću i Hercegovinu, te da će napokon moći provesti vrijeme odmora u krugu svoje obitelji.

“Tek sam završila izuzetno napornu sezonu koja je trajala sedam mjeseci, pa ću u budućem periodu imati svoje slobodno vrijeme. To vrijeme planiram provesti sa svojom obitelji i dragim ljudima. Nakon toga me očekuju reprezentativne obaveze. Nisam bila jako dugo kod kuće i mislim da je ovo prvi put u godinu dana da nisam dolazila u Bileću, tako da sam ovog puta još sretnija što ću biti tu”.

Prvenstvo, čiji je promoter najbolja odbojkašica svijeta Tijana Bošković, okupilo je djecu iz BiH, Srbije, Sjeverne Makedonije, Crne Gore, Češke i Moldavije.

Tijana Bošković, također je istakla da je uskoro očekuju velika natjecanja sa reprezentacijom Srbije. Ona se nada da će ponovo obradovati svoje sugrađane iz Hercegovine najsjajnijim odličjima.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.