Na GP Doljani na izlazu iz BiH čeka se pola sata

Doljani, GP Doljani, GP Doljani, Doljani, GP Doljani, promet, brzina prometovanja, Doljani, granični prijelaz doljani, GP Doljani, gužva
Izdvajaju se putni pravci: Tuzla-Šićki Brod, Ljubuški-Grude, Bosansko Grahovo-Livno i Rostovo-Novi Travnik.

Na autocesti A-1 Jošanica-Lučani, zbog izvođenja radova na deminiranju dijela terena kod vojarne u Visokom, danas i sutra od 07.30 do 14.30 sati promet će iz pravca Visokog prema Podlugovima biti preusmjeren u preticajnu traku. Mole se vozači da poštuju postavljenu signalizaciju.

Na magistralnom putu M-18 Tuzla-Bijeljina zbog oštećenja mosta kod mjesta Tobut promet je obustavljen. Putnička vozila i manja teretna vozila koriste obilazni put preko Priboja i Tobuta.

Iako je dionica M-18 Dobro Polje-Miljevina (Sijeračke stijene) i dalje službeno zatvorena, vozači na svoju odgovornost prolaze spomenutom dionicom. Alternativni pravac je preko Rogatice i Goražda.

Na magistralnoj cesti M-16 Jajce-Banja Luka (u mjestu Lučina) zbog klizišta, prometuje se usporeno-jednom trakom.

Na graničnom prijelazu Doljani na izlazu iz BiH čeka se oko pola sata. I danas se na ovom prijelazu očekuju duga zadržavanja, pa se vozačima savjetuje da koriste druge prelaze: Bijača, Crveni Grm, Gorica, Orahovlje ili Čepikuće.

Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja su do 15 minuta.

FENA