MUP OKO NAPADA NA ŠKRIPARE "Nisu ih napali Ultrasi. Došlo je do greške u biltenu"

policija MUP HNŽ
Ilustracija/Hercegovina.info

Ministarstvo unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije oglasilo se na svojim službenim stranicama i potvrdili da mostarski Ultrasi nisu napali Škripare, navijače Širokog Brijega.

"Vezano za incident na Vardi, kada su napadnuti navijači NK Široki Brijeg, greškom je u biltenu objavljena neutvrđena informacija, kako su napadači pripadnici navijačke skupine Ultrasi. U navedenom napadu je sudjelovala nepoznata skupina mlađih osoba", stoji u objavi.

Podsjetimo, MUP HNŽ napisao je da su, prema navodima navijača Širokog Brijega, 30-40 mostarskih Ultrasa napalo njih na Vardi kod Mostara.

Odmah nakon objave doznalo se iz navijačkih krugova da se ne radi o Ultrasima posebno jer je Zrinjski jučer igrao u Nizozemskoj svoju europsku utakmicu, a i Škripari su među napadačima prepoznali pripadnike neke druge navijačke grupe.

Kako smo pisali jučer, navijači Širokog Brijega sumnjaju da je sve politički odrađeno budući da su izneseni svi netočni navodi i ističu da su na očevidu bili policajci bošnjačke nacionalnosti.

Škripari

DOZNAJEMO Škripare nisu napali Ultrasi

Mostarski 'Ultrasi' nisu napali navijače Širokog Brijega 'Škripare' kako je to objavljeno u biltenu MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije doznaje Hercegovina.info iz izvora bliskih…