VIDEO  Milorad Dodik se oglasio nakon svog vrijeđanja Đokovića

Dodik Đoković
SNSD

Republike Srpske Milorad Dodik gostovao je na RTS-u u jednoj emisiji u kojoj je odgovarao na pitanja iz političkog spektra, no našao se na udaru javnosti nakon što su na internet isplivale snimke onog što je govorio prije početka emisije. Dok još nije bio u eteru, Dodik je vrijeđao najboljeg tenisača svijeta Novaka Đokovića i njegovu obitelj.

"Mogu ti reći, ovi Đokovići teški, u pičku materinu, ufff. Znaš, ljudi to doživljavaju na emocije, ali kad uđeš u posao, auu... Ciganija poprilična, mogu ti reći. Ovi njegovi suradnici, još je izgubio u polufinalu...", rekao je Dodik u razgovoru s novinarom Gorislavom Papićem pred početak emisije.

Sadržaj se učitava...

Dan kasnije se oglasio Dodik i istaknuo da se razočarao u Radio-televiziju Srbije, prenosi Index.

"Gostujući u sinoćnjoj emisiji Oko RTS-a iznio sam svoj stav o svim postavljenim pitanjima, otvoreno, jasno, precizno kao i uvijek. Moj odnos prema voditelju emisije Papiću ostaje pun poštovanja i uvažavanja. Obitelj Đoković je časna, ali izložena raznim neprijatnostima i podmetanjima od onog dijela Srbije koji im ne može oprostiti uspjeh-

Žao mi je što sam ovim povodom doživio razočarenje u RTS. Nastavit ću poštovati i uvažavati uspjeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštujem i cijenim njegovu obitelj. Drago mi je što sam upoznao menadžerske i rukovodeće sposobnosti Đorđa Đokovića i ostajem veoma zahvalan na činjenici da je turnir ove godine održan u Banjoj Luci.

Ispričavam se ako je spekulativni prikaz na mrežama povrijedio članove obitelji Đoković. Mene jest. Hvala RTS-u za moju neprospavanu noć. Ne mogu vjerovati da su to napravili na ovako gnusan način. Kao iskreni poštovatelj Novaka Đokovića i kao tenisača i kao čovjeka, želim svu sreću njemu i njegovoj obitelji. Srđanu i Đorđu uspjeh u svemu.

RTS je izgubila nekoga tko je, nažalost, mislio da ima nade za profesionalizam u medijima."