VIDEO  MI HRVATI Ultrasima zabranjene zastave u Banja Luci, a Dodik mirno slijeće na stadion Zrinjskog

Milorad Dodik
Hercegovina.info

Predsjednik SNSD-a i neprikosnoveni lider RS-a Milorad Dodik sinoć je u kraljevskom stilu sletio na stadion Zrinjskog, na kojem se održavao trening, potom se uputio ka Vladičanskom dvoru obećavši štošta probranim Srbima u Mostaru, a šuška se da je bio i na Čovićevu rođendanu. 

Par dana ranije državni helikopteri zbog Dodika nisu stigli u zapadnu Hercegovinu da gase požarišta, a također par dana ranije Ultrasi u Banja Luci nisu smjeli na stadion unijeti zastave, niti majice sa šahovnicom. Dodikov helikopter na stadionu Zrinjskog pak nije smetao, kao ni zastava RS-a na njegovim krilcima. 

Sadržaj se učitava...

Razlog neslanja helikoptera u hrvatska sela i mjesta je junjenje člana Predsjedništva zbog Inzkovih dopuna zakona, koje mu je očito mnogo važnije od činjenice da hrvatska sela gore. U Mostaru se pokušao opravdati i činjenicom da su helikopteri stari, a piloti bi kao ugrožavali vlastite živote da su poletjeli.  

Osovina Čović-Dodik kako smo vidjeli funkcionira redovito kada je to u interesu Dodiku, dok on nije ni požare u Hrvata spreman gasiti, zbog političkih principa svoga naroda. 

S druge strane hrvatska politika mu se dodvorava, te prešućuje čak i izjavu da je u Bleiburgu trebalo sve pobiti. U ovom “partnerskom” odnosu reciprociteta očito nema, niti će ga ikada biti. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.