VIDEO  MAMIĆ O SUCIMA "Sudac Ljubojević mi je potvrđivao optužnicu, a skupa smo dijelili transfer u Dinamu"

Zdravko Mamić
Hercegovina.info

Zdravko Mamić u 11 sati započeo je svoju najavljenu pressicu za koju je rekao da će otkriti stvari o kojima nitko ništa ne zna i da će biti neugodna za one koji se boje istine.

Na samom početku Mamić se zahvalio svim Bosancima i Hercegovcima na gostoprimstvu posljednje 4 godine koliko je ovdje proveo, a naglasio je da će vrlo vjerojatno i umrijeti u Hercegovini.

Kao povod pressice naveo je odluku Ustavnog suda koja je donesena prošli tjedan.

"Nećete razbojnici, bando, kriminalčine na čelu s rektalnim alpinistom, huljom i uhljebom Šeparovićem. Isto vrijedi i za Vrhovni sud Republike Hrvatske. To vrijedi i za sud u Osijeku za koje sam dokazao da su to kriminalci. Tu je i Državno sudbeno vijeće. Oni sudjeluju u najvećim zlima u Hrvatskoj, u progonu cijele obitelji.

Kazavši kako je neovisan čovjek za njih opasnost, Mamić je brutalno izvrjieđao suce iz Osijeka.

"Banditi, sodoma, gomora. Vi ste najveća kolera, gori ste od potresa, gori ste od pandemije covida, gori ste od ptičje gripe", rekao je Mamić ljutito.

Ljutito je govorio o svojoj obitelji.

"Majku vam j* svima u pravosđu. Ne u prvom, nego u sedmom pokoljenu. Benzinom operite svoja prljava i smrdljiva usta kad izgovarate prezime Mamić, moja obitelj je časna obitelj. Nikome ništa u životu nismo loše uradili, nikad kaznu nismo dobili zbog komunikalija ili parkinga. Od nas ste napravili najveći progon u modernoj Hrvatskoj. Žgadijo i hulje, koje se skrivate iza funkcija koje ste dobili politički jer pameću i sposobnošću niste. U Zagrebu ste me dodirivali kao da sam hodajući Bog, htjeli ste biti u mom društvu, bando uhljebnička. Vi ćete meni suditi i Mamićima? Mater vam korumpiranu i lopovsku. I tebi Barkiću, i tebi Krahulec, i tebi Ljubojeviću koji si mi potvrđivao optužnicu, a s tobom sam u toj sudnici dogovarao podjelu transfera između tebe i Dinama, a onda si mi potvrđivao optužnicu", bio je vidno razjaren Zdravko Mamić na svojoj pressici.



Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.