KONAČNA ODLUKA Dr. Alajbegović opet šef Epidemiološke službe HNŽ, mora mu se isplatiti sva razlika u plaći

Dr. Erdin Alajbegović
Arhiva

Sud u Mostaru presudio je kako se dr. Erdin Alajbegović mora vratiti na mjesto šefa Epidemiološke službe HNŽ, kao i to da mu se mora isplatiti sva razlika u plaći za razdoblje u kojem je bez razloga bio brutalno smijenjen jer se njegovi stručni epidemiološki stavovi o COVD-u 19 nisu slagali s ostalim političkim preporukama.

O dr. Alajbegoviću pisalo je Vijeće koordinatora Inicijative roditelja BiH koji u njegovom radu uvelike vide zasluge za borbu i istinu na području znanosti.

"Dr. Erdin Alajbegović nam je pokazao (i dokazao) svoj integritet i integritet struke. Pokazao nam je da se isplati boriti za istinu i dobro, te imati svoj stav.
Jedan je od rijetkih osoba iz struke koji je odlučio djelovati na bazi činjenica i zdravorazumskih, znanstvenih spoznaja bez obzira što će dobiti, a što izgubiti.
Kao takav bio je prijetnja tolikim poslušnicima i klimoglavcima bez stava koji plutaju niz vodu i koji slijepo provode naputke sa viših razina, bez obzira je li to moralno, logično ili korisno za društvo.

Dr. Erdin je i član Vijeća koordinatora Inicijative roditelja BiH koja mu je od početka dala svu moralnu i pravnu pomoć, gdje ga je u sudskom procesu zastupao odvjetnik Inicijative, g. Danijel Pervan, te iz tog razloga smatramo ovo i našom pobjedom.

Čestitamo dr. Erdinu Alajbegoviću na pokazanoj hrabrosti, istinoljubivosti i na tomu što vraća povjerenje narodu u struku i moralnost.
Ovom prilikom želimo još jednom uputiti oštru poruku vlastodršcima i njihovim stožerima (parapolitičkim tijelima) ako se samo usude dirnuti u našu djecu (a i sve ostale građane) raznim ucjenama glede cijepljenja (eksperimentalnim mRNA cjepivom) ili uvedu covid-potvrde, da će Inicijativa roditelja pozvati sve roditelje, branitelje, prosvjedne djelatnike, studente, navijače i ostale slobodne i zdravorazumske ljude na OTPOR do konačnog oslobođenja od uzurpatora, utjerivača zdravlja te kradljivaca naših zakonom zajamčenih prava i sloboda", naveo je Pero Barbarić Pepi ispred Inicijative