KFC U MOSTARU U četvrtak svečano otvorenje prvog njihovog restorana u Hercegovini

kfc,Mostar,otvorenje
danas.ba

Kentucky Fried Chicken (KFC) od četvrtka 15. lipnja počinje s radom u Mostaru.

Nakon što su otvorili dva restorana u Sarajevu na različitim lokacijama, jedan u kolovozu, a drugi u prosincu prošle godine, red je došao i na Hercegovinu.

KFC jedan je od najvećih lanaca restorana brze hrane na svijetu, a u Mostaru će otvoriti svoj prvi objekt u sklopu shopping centra Plaza, na mjestu gdje je do početka ove godine bio McDonald’s.

Riječ je o drive-thru restoranu, s već poznatim principom – ukoliko dolazite automobilom, u predviđenoj traci naručujete hranu, prolazite do prozorčića za naplatu, a zatim do onog gdje preuzimate naručeno.

Dan prije, 14. lipnja, u KFC restoranu u Mostaru s početkom u 18:00 sati održat će se KFC friends&family event koji će okupiti prijatelje, obitelji i suradnike čime će obilježiti početak službenog rada 15. lipnja.

Još ranije kompanija Tastra d.o.o. koja je nosilac “KFC” franšize za BiH., obučavala je u Sarajevu radnike za svoj novi objekt u Mostaru, a proteklih dana i oni su započeli posao na svom novom radnom mjestu piše danas.ba

Podsjetimo, na samom kraju 2022. godine svi McDonalds restorani u Bosni i Hercegovini zatvoreni su zbog, kako se pretpostavlja, nepoštovanja uslova pod kojima je kompanija “Gliese 581g” iznajmljivala licencu ovog poznatog svjetskog brenda.