VIDEO  Kako je 50 tisuća ljudi skandiralo Peri Gudelju

Doček Vječna vatra
Arhiva

Kadetska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine 2015. godine postala je prvak Europe, na prvenstvu igranom u Litvi. Zanimljivo, u vrijeme tog najvećeg uspjeha u povijesti bh. košarke vladala je prava neimaština u Savezu.

Mladi košarkaši BiH došli su do četvrtfinala prvenstva, a KS BiH još nije bio uplatio kotizaciju za nastup na prvenstvu u iznosu od 10 tisuća eura. FIBA je u tim trenutcima zaprijetila izbacivanju reprezentacije s prvenstva. No, onda je stvar u svoje ruke uzeo Pero Gudelj i njegova tvrtka FIS koji su uplatili novac te su se na kraju mladi košarkaši popeli na najviši tron.

Sadržaj se učitava...

Po dolasku u Sarajevo dočekalo ih je 50 tisuća navijača. Poznati sportski komentator Sabahudin Topalbećirević koji je vodio program dočeka, u jednom trenutku je zamolio sve da pozdrave čovjeka koji je imao velike zasluge za zlato košarkaša te je počeo sa skandiranjem njegova imena što su navijači nastavili.

Doček Vječna vatra

OSNIVAČ FIS-a Preminuo Pero Gudelj

Poznati gospodarstvenik i osnivač kompanije FIS, Pero Gudelj (66) preminuo je danas. Ova vijest potvrđena je iz FIS-a. Pero Gudelj rođen je 26. svibnja 1955. godine u selu Gornja Večerska u Vitezu.…

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.