Jurišić i Boras o financiranju HRT-a

hrt mostar, tv, antene, HTV, sport, tv, zdravlje, sindikat, potpora, žitopromet, rtv, FTV, rtv pretplata, Hrvatski kanal, hrvatska televizija, tv, pretplata, rtv pretplata, BIH

Ministar Prometa i veza Rudo Vidović pokrenulo aktivnosti na proširenju pokrivenosti signalom HRT-a na dijelove na kojima je nedostupan.

Kako je priopćeno iz Ureda za odnose s javnošću HDZ-a 1990,  nađene su mogućnosti za redovitu isplatu plaća zaposlenicima te isplatu zaostalih plaća najdalje do kraja ove godine.

Dugovi prema mirovinskom i zdravstvenom osiguranju koji su nastali u vrijeme kada je osnivač bio Grad Mostar ne mogu biti teret samo današnje uprave i novih osnivača, pa je zadužen menadžment da o tom pitanju što prije organiziraju sastanak s gradonačelnikom Mostara, a premijeri županija da se sastanu s premijerom i dopremijerom Vlade Federacije BiH.

Predsjednik HDZ-a 1990 dr. Božo Ljubić, koji je također bio na sastanku, informirao je menadžment HRT-a da je ministar Prometa i veza Rudo Vidović pokrenulo aktivnosti na proširenju pokrivenosti signalom HRT-a i na one dijelove HNŽ-a i ZHŽ-a na kojima je nedostupan signal te na cijelo područje Hercegbosanske županije.

Na prijedlog dr. Ljubića zaključeno je da se i na sljedećoj sjednici Kreševske šestorke raspravlja o problemima medija na hrvatskom jeziku.

fena