HRVATSTVO PO MJERI HDZ-a Na Milanovićevom odlikovanju HVO-a nije bio nitko iz grada i županije

Milanović Široki Brijeg
Jabuka

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović u sklopu radne posjete Bosni i Hercegovini boravio je u Širokom Brijegu, gdje je odlikovao Poskok bojnu HVO-a Široki Brijeg Redom hrvatskog trolista, za osobite zasluge njezinih pripadnika u Domovinskom ratu.

Sama dodjela odlikovanja uz prigodnu svečanost održala se u ugostiteljskom objektu, a što je zanimljivo, i u jednu ruku “djetinjasto”, ali s već dobro poznatim političkim predznakom, nitko od čelnih ljudi ili predstavnika Grada Širokog Brijega i Županije Zapadnohercegovačke na ovaj događaj nije došao, piše širokobriješki OtporMedia.

Svečana akademija na kojoj se obratio i sam predsjednik RH nazočnima počela je u 13:30 sati, a nakon toga je dodijelio odlikovanja Poskok bojni HVO-a Široki Brijeg Redom hrvatskog trolista, koje su uime Poskok bojne preuzeli Marinko Mikulić i Anđelko Ćužić.

Nakon restorana, predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je uz pratnju i delegaciju položio vijenac i zapaliti svijeću kod spomen-križa na Trgu širokobrijeških žrtava.

Za prisjetiti je se kako su Milanovića ranije dočekivali HDZ-ovi sveučilišni i medijski prvaci u Mostaru.