HERCEGOVCI PONOVNO NA DJELU Braća Suton, Gašpar i Sesar osvojili Kutiju Šibica

Kutija Šibica
Kutija šibica

Ekipa Biberon Koestlin iz Dalmacije osvajač je 51. izdanja kultnog turnira Kutije Šibica u Zagrebu. Momčada sastavljena od igrača Novog Vremena iz Makarske slavila je nakon boljeg izvođenja penala protiv Kerschoffest Kamgrada nakon što je regularni dio susreta završio rezultatom 1:1.

Povela je ipak momčad Kerschoffest Kamgrada, nakon odlične akcije. U 18. minuti Jedna duga lopta od vratara Vjekoslava Tomića došla je na glavu Josipa Boškovića koji fantastično spušta za Igora Osredkara, a ovaj iz prve pogađa mrežu Pavlovića.

U nastavak bolje ulazi Biberon i samo je dvije minute trebalo proći do izjednačenja. Nakon odličnog prebrojavanja i sjajne akcije lopta dolazi do Luke Sutona, a on je uspjeva poslati u mrežu. 

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao te su pobjednika odlučili penali, a bolja je bila ekipa Biberona te se upisala u povijest ovog prestižnog turnira.

Dodajmo kako su između ostalih za Biberon igrala čak četiri Hercegovca; braća Josip i Luka Suton, te Marin Sesar i Blago Gašpar. 

S druge strane za Kerschoffest Kamgrad nastupil su Mostarac Haris Skuhan, zatim Stočanin Josip Bošković, ali i Kristijan Pantić te igrači FC Mostar Stari Grad Staklorad Bilal Jelić i Nermin Kahvedžić.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.