HERCEGOVAČKI FRATAR O ČOVIĆU I BORJANI "Sjede za stolom masona i udbaša. Zgrožen sam..."

Dragan Čović i Borjana Krišto

Hercegovački franjevac fra Mario Knezović koji je župnik u Kočerinu pored Širokog Brijega na svom Facebook profilu javno je negodovao zbog društva u kojem su se našli Dragan Čović i Borjana Krišto. Njegov status prenosimo u cijelosti i bez korekcija.

"Zgrožen sam vidjevši fotografiju na kojoj predstavnici Hrvata iz BiH sjede za stolom MASONA I UDBAŠA. Povrijeđeno mi je time ljudsko dostojanstvo! Povrijeđeno je i mnogima koji mi se u suzama javljaju! Naime, tijekom proslave Poliklinike Svjetlost, za stolom gdje su posjeli Borjanu Krišto i Dragana Čovića nalaze se kontroverzne osobe kao što su BUDIMIR LONČAR, NIKICA GABRIĆ, ZLATKO MATEŠA i drugi. Neki dan Nikica Gabrić sam izjavljuje što je ponosan da je MASON.

Budimir Lončar je osoba koja je uništavala Hrvatsku i podupirao je otvorenu agresiju na Hrvatsku i BiH. To je UDBAŠ koji je mnoge slao u grobove i gušio slobodu izražavanja. Zlatko Mateša, čovjek koji na javni račun vrši brakolomstva itd. Tu su i Jadranka Kosor, kumrovačka partijska učenica i Vili Beroš jedan od vođa Agende 2030.
ANDREJ PLENKOVIĆ nije bio.
ZORAN MILANOVIĆ nije bio.
Oni su barem politički mudri.

Tražim, posebno u ime djece poginulih branitelja, ispriku i očitovanje oko ovog slučaja. HRVATI U BIH nisu zavrijedili da ih se ovako ponižava i vrijeđa. Ako je bila ovo podvala, nesmotrenost, isto tako se vodstvo iz BiH treba očitovati! Nakon isprike, očitovanja i kajanja moguć je i oprost! Piše negdje da su kao bili predstavnici svih vjerskih zajednica! Bolje bi bilo da nisu!", stoji u Knezovićevoj objavi.