FRATAR OBJAVIO Bušić, Barbarić i Vidović počeli štrajk glađu zbog granice

fra Mario Knezović, Hrvatski nacionalni stožer, Davor Božinović, MJERE
Hercegovina.info

Hercegovački svećenik fra Mario Knezović na svom profilu osvrnuo se na diskriminaciju hrvatskih državljana iz BiH prilikom prelaska granice i ulaska u Republiku Hrvatsku, ali i "grčevitu borbu" njihovih predstavnika u Saboru RH. 

"Zastupnici koji u Hrvatskome saboru predstavljaju Hrvate iz BiH i dijaspore evo već danima prosvjeduju, vapaje upućuju, najavljuju štrajk glađu ako se hrvatskim državljanima ne dopusti neometan prijelaz granice. Mediji o tome šute. Borba tih zastupnika se nastavlja. Za svoje birače se grčevito bore. Njihovi birači koji su ih birali solidarizirali su se s njima i ne putuju u Hrvatsku. Oni koji su glas dali Glasnoviću i drugima plaćaju test za ulazak u RH. Nek samo ustraju Zdravka Bušić, Radoje Vidović i Nevenko Barbarić", napisao je ironično fra Mario Knezović te dodao:

"A ovi "zločesti" mediji javljaju samo kako se zastupnik Miro Bulj bori za Hrvate BiH. NAPOMENA: U tekstu je samo posljednja rečenica istinita", zaključio je.

Podsjetimo, hrvatski državljani iz BiH u Hrvatsku mogu samo na 12 sati bez dodatnih uvjeta. U protivnom im je potreban negativan test, potvrda o cijepljenju ili potvrda o preboljenom koronavirusu.