EKSKLUZIVNO Sedam točaka za oslobođenje bh. Hrvata

HNS predsjedništvo ploča
Hercegovina.info

Hrvatski narodni sabor na tajnoj sjednici Predsjedništva održanoj u Domu HDZ-a u Mostaru donio je sedam zaključaka ključnih za budućnost bh. Hrvata, a koji će biti obznanjeni sigurno nikad. Hercegovina.info je u njihovu posjedu, te ih objavljujemo žurno da bi javnost od njih imala korisnost odmah. 

1. Hrvatski narodni sabor će iz svoga članstva žurno (čitaj odmah) izbaciti sve stranke koje nemaju mogućnost kandidiranja na izborima i/li koje ne mogu skupiti više od minibusa i članova i birača zajedno. Okupljat će samo stranke koje imaju legalne i legitimne predstavnike u vlasti, makar bile suprotstavljena mišljenja oko svih drugih pitanja, izuzevši nacionalnih. 

2. Članice Hrvatskog narodnog sabora neće moći biti stranke koje svjesno podržavaju dio članstva sklon kriminalu i nepotizmu, te već dva desetljeća nisu isključili niti jednog člana. Predsjednici stranaka će jednom tjedno morati proći pješice kroz svoj grad, pozdravljati građane, kupiti tri litra ulja za deset maraka.

3. Hrvatski narodni sabor će sjednice rotirati, svaki put u sjedište druge stranke članice, kako bi i na taj način dokazao da nema dominacije i diskriminacije i pokušaja asimilacije malih od velikih. 

4. Hrvatski narodni sabor će žurno (čitaj odmah) krenuti sa stvarnom demografskom obnovom Hrvata na način da će omogućiti svim Hrvatima da se ravnopravno natječu, bilo za posao, bilo za projekte, poslove i ostalo, s ciljem da se najbolji zaposli, prođu najkreativniji i stvarni projekti, a najpovoljniji dobiju poslove

5. Hrvatski narodni sabor će se zalagati da se donesu zakonska rješenja da jedna osoba ne može čitav radni vijek provesti na čelu jedne institucije i pritom u nju dovesti svu rodbinu, susjede i prijatelje. 

6. Hrvatski narodni sabor u središtu djelovanja imat će 'MAJKU', koju će osloboditi plaćanja svih lijekova u rizičnim trudnoćoma, koja će imati zajamčena primanja za vrijeme odsutnosti s posla, sve u skladu s pozitivnim europskim praksama. 

7. Hrvatski narodni sabor neće imati predsjednika kojemu će se klimati glavom, već samo radno predsjedništvo sastavljeno od predsjednika stranaka članica, kako bi se onemogućila dosadašnja praksa klimoglavljenja predsjedniku, od čega su se nekim predsjednicima članica već ukočile vratne žile, te im se stanje prenosi na kralježnicu. 

Svi gore navedeni zaključci nažalost nikada nisu doneseni, a vezani su isključivo za današnji datum i nemaju nikakve veze sa stvarnošću. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.