DRAMA U RUDOM Vlasnik klaonice na svom imanju zatočio sudske policajce

rudo,otmica,uhićenje,klaonica
UNA

Vule Arsić iz Rudog, jedan od vlasnika klaonice i mesnice, uhićen je jutros zbog sumnje da je u objektu firme zatvorio dvojicu sudskih policajaca koji su, po naredbi Osnovnog suda u Višegradu, došli da ga odvedu na zakazano ročište, saznaje Una.

Kako je ranije objavljeno, Arsić je izazvao pravu dramu na imanju, kada je u krugu firme zatvorio sudske policajce navodeći da se u ogradi objekta nalazi struja. Potom je pobjegao i odazvao se na sud u Višegradu gdje je i uhićen. Policajci se i dalje nalaze u krugu firme, ali nisu ugroženi. Neslužbeno se saznaje da se čeka dolazak električara, kako bi provjerili je li u zaključanoj ogradi zaista ima napona. U krugu firme se nalazi i nekolicina radnika koji sve nijemo posmatraju.

O svemu se oglasila i PU Foča navodeći da je V.A. uhićen oko 10.23 sati ispred Osnovnog suda u Višegradu zbog sumnje da je počinio kaznena djela protupravno oduzimanje slobode i spriječavanje službene osobe u vršenju dužnosti.

Inače, Arsić se i ranije dovodio u vezu sa više kaznenih djela. Ovo mu nije prvi put da je nasrtao na službene osobe. U srpnju 2019. godine fizički je napao Republičkog inspektora za zaštitu od požara, zbog čega je protiv njega podignuta optužnica zbog napada na službenu osobu.