Dragičević iznio zahtjeve: Uhitite odgovorne i podnesite ostavke, ili ne odgovaramo za posljedice

Dragičević
Davor Dragičević je pred prosvjede zakazane za nedjelju u Banjoj Luci priopćio popis zahtjeva koji uključuju ostavku Dragana Lukača i uhićenje Filipa Ćuluma.
Dragičević je na službenom Facebook profilu "Pravda za Davida" iznio zahtjev za ostavkom Dragana Lukača, ministra unutarnjih poslova RS, Darka Ilića, načelnika uprave za organizirani kriminal, Darka Ćuluma, direktora policije RS, Željka Karana, patologa i načelnika zavoda za sudsku medicinu RS te tužitelja Želimira Lepira i Dalibora Vreće.

Zbog njihove upletenosti u nedopuštene radnje sprječavanja dokazivanja i zataškavanja ubojstva mog sina Davida Dragičevića kako bi se na taj način zaštitile institucije RS. (...) U interesu građana inzistirat ću da svi navedeni daju ostavke jer su ovo namjerno uradili kako bi ukrali vrijeme i pomogli ubojicama. Ostavke zahtijevam zbog moralnih razloga, a njihovu kaznenu odgovornost će utvrditi Tužiteljstvo BiH. Da se do 30. prosinca do 18 sati, tj. do početka skupa "Pravda za Davida", uhite: Filip Ćulum, Đorđe Rađen, Zoran Bošnjak, Mikica Marjanac, Siniša Kojdić i inspektor Bojan Karanović, napisao je između ostalog otac Davida Dragičevića, prenosi Klix.ba.