FOTO  BEŠLIĆEV AUDI NA BUBNJU Kordić ga mijenja za tri potrebnija vozila

Audi a6
hercegovina.info

Mario Kordić prodaje Audija šesticu koji je u jeku korone kupio njegov prethodnik. U vrijeme kupnje tog automobile gradska inspekcija nije imala čime otići na teren, a za Audija je izdvojeno 125 tisuća maraka bez PDV-a. Registrirali su ga početkom travnja 2020., od kada mu se izgubio svaki trag - do početka lipnja 2020., kada se stvorio na parkingu ispred Gradske uprave Mostara.

Bivši gradonačelnik ga je jedno vrijeme skrivao, te ga se nije moglo vidjeti ni u jednoj gradskoj garaži, te smo nudili i nagradu poštenom pronalazaču. 
Kordić već duže vrijeme radi na prodaji tog automobila, čija je vrijednost već procijenjena, te će biti mijenjan za vozilo koji će koristiti gradonačelnik, i dva manja za gradsku inspekciju, saznaje Hercegovina.info

Podsjetimo, Grad Mostar koncem listopada 2019. raspisao je natječaj za Audija, a isti je stigao u najnezgodnije moguće vrijeme, u proljeće 2020., s pojavom prvih slučajeva koronavirusa u Hecegovini, te je nakon našeg pisanja sklonjen. 

Upitan hoće li koristiti Audija A6 kojeg je njegov prethodnik registrirao u jeku koronavirusa, Kordić je u jednom od prvih intervjua nakon izbora u Mostaru, danom našem portalu kazao: 

“Privatno imam više vozila. Četiri godine sam u Domu zdravlja, jednu ili dvije godine sam koristio svoje privatno vozilo. Što se tiče Audija A6 u gradu Mostaru, vidim da je to neka rak-rana. Osobno nemam neku ekstremnu želju vozati Audija. Grad mora imati službeno i uredno vozilo, koje će sutra otići po nekog veleposlanika ili stranog gosta koji dolazi u Mostar. Trebamo imati pristojno auto”, istaknuo je, tada prilično neodređeno na tu temu. Međutim, prodajom Audija praktično se odredio u skladu s realnim življenjem i potrebama grada. 

Audi a6

Grad Mostar A6-ticom protiv korone

Gradska uprava Mostara ovih dana je registrirala novi Audi A6, najskuplje vozilo koje je u zadnje vrijeme nabavljeno u BiH, i čija je vrijednost bez PDV-a 125 tisuća maraka, saznaje hercegovina info.…

 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.