BATINJANJE NA BIŠĆU Darko Bošnjak se izjasnio da nije kriv za premlaćivanje Damira Martinca

Darko Bošnjak

Sin donedavnog ravnatelja ZZO-a Rade Bošnjaka Darko Bošnjak izjasnio se danas na Općinskom sudu u Mostaru pred sucem Dominikom Krasićem da nije kriv za nanošenje ozljeza Damiru Martincu, bivšem zaposleniku ZZO-a.

Bošnjak se na sudu pojavio u pratnji odvjetnika Nenada Rebca, koji je kazao da je njegov klijent bio na putu, te nije preuzeo optužnicu, no da ga je upoznao sa sadržajem iste. Zatražio je od suda da mu se optužnica uruči na ročištu, što je i učinjeno. 

Županijsko tužiteljstvo HNŽ-a podiglo je optužnicu protiv Darke Bošnjaka 10. listopada ove godine.   

Sin Rade Bošnjaka donedavnog direktora ZZO HNŽ je 10. veljače ove godine s još trojicom svojih batinaša pretukao Damira Martinca djelatnika zagrebačke tvrtke Cuspis. 

Bošnjak je Martinca nekoliko puta zvao na mobitel, da bi on potom sjeo u njegov automobil kako bi popričali, a nakon par minuta vožnje zaustavio je automobil i naredio mu da izađe iz istog gdje je pretučen. Hercegovina.info nedavno je objavila i video u kojem Martinac sjeda u Bošnjakovog džipa.

Povod premlaćivanju je bila afera "Peti kat" koju je otkrio naš portal, budući da je Martinac iz ZZO-a prešao u tvrtku Cuspis, koju je njegov otac htio zaobići gradnjom paralelnog IZIS-a. Smatrali su da Martinac, s kojim smo razgovarali neposredno nakon premlaćivanja iznosi informacije iz ZZO-a-. 

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.