AVANTURA KREĆE IZ MOSTARA Entuzijasti će u 12 dana biciklima prijeći čitavu granicu BiH

Biciklom oko BiH

Rolla kompanija, zajedno s Biciklističkim klubom 'Mostar', Brdsko - biciklističkim klubom 'Triton' Fojnica i Biciklističkim klubom 'Neretva' Mostar, započinje biciklistički projekt pod nazivom 'Rolla Made in BiH' - biciklom oko BiH. Projekt će se provoditi od 2. do 13. svibnja 2023. godine, a predstavlja 12-dnevnu avanturu u kojoj će biciklistička ekipa prijeći put od 1438 kilometara koji slijedi granice Bosne i Hercegovine.

Cilj ovog projekta je promovirati važnost zdravlja i tjelesne aktivnosti te istaknuti potencijale Bosne i Hercegovine. Biciklisti - sudionici će u 12 dana proći dionicu: Mostar - Tomislavgrad - Drvar - Bihać - Novi Grad - Derventa - Bijeljina - Potočari - Višegrad - Tjentište - Trebinje - Neum - Mostar.

Rolla je ponosna na svoju djelatnicu Almu Galešić Okić, koja će realizirati ovaj projekt skupa sa: Dario Mihalj, Namik Mešak, Haris Hasić i Adnan Hrgić. Na svom putu koristit će Rolla Active aplikaciju kako bi pratili svoje fizičke aktivnosti tijekom cijele rute. Rolla platforma će također omogućiti svima da prate napredak biciklista i budu dio ove velike priče.

"Ovim putem pozivamo sve ljubitelje biciklizma i zdravog života da podrže našu ekipu i da nas eventualno i isprate biciklima iz svojih gradova na nekoj od dionica. Plan puta i više detalja o pojedinim rutama će biti objavljeni u narednim danima", rekla je Alma, voditeljica poslovnih procesa Rolla ujedno i glavni tvorac ove fantastične avanture. Ovo je tek jedan od planiranih Rolla projekata kojim se želi promovirati važnost zdravlja i tjelesne aktivnosti.