AKCIJA SPAŠAVANJA DOKTORA DRAGANA Vojska botova napumpala anketu do rezultata da Čović treba ostati

Dragan Čović anketa

Kako su navikli ubacivati glasove i na izborima, te oko 19 okretati biračku volju u korist HDZ-a BiH tako je vojska HDZ botova sinoć i našu anketu napumpala u korist Dragana Čovića. 

Naime, u regularnom vremenu većina ljudi glasovala da Čović mora otići, da bi se u večernjim satima od 21 do 23 sata dogodio nenormalni skok, koji se vidi iz analitike ankete. Botovi sinoć nisu spavali, te nas i vas uvjeravaju da Čović treba ostati. 

Mi na hercegovina.info se slažemo da Dragan Čović treba ostati, jer ga članstvo, nesposobno i nehrabro za katarzu ne zna eliminirati. Zaslužuju ga i birači, eto vam ga. Međutim, nama iza 19 glasove nećete ubacivati te konstatiramo da glavnina anketiranih, minus botovi, kaže da Dragan Čović mora otići. U regularnom vremenu Čović je izgubio, a kako se neregularnostima sustavno bavimo bili smo vam dužni objasniti i ovu inficiranu anketu. 

Na prvoj fotografiji (ispod) vidite regularan tijek ankete, gdje 60 posto anketiranih smatra da Čović mora otići. 

Dragan Čović anketa
Dragan Čović anketa

Oko 21 sat događa se nagli obrat, a vojska botova glasuje za ostanak Dragana Čovića (foto iznad). Da se radi o potpuno neprirodnom skoku govori i krivulja (dolje), gdje je razvidno da se radilo o pravoj akciji spašavanja doktora Dragana. 


Dragan Čović anketa

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.