FOTO/VIDEO  Admiral Davor Domazet Lošo gostovao u talk showu Naše TV Dobar, loš, zao

Dobar loš zao emisija, Davor Domazet Lošo, Domazet Lošo, Mario Vrankić, naša tv
Na pitanje o toplo-hladnih odnosima s nekim od hrvatskih predsjednika(ica), admiral dodaje kako u Vijeću za domovinsku sigurnost, gdje ga je predsjednica Grabar-Kitarović razriješila dužnosti, nije moglo biti učinkovitijeg djelovanje zbog 28 ljudi koji se poprilično razlikuju.

"Svi misle da je obavještajni rat rad agenata, to nije ni 2%, danas živimo u informacijskom dobu i najveća obavještajna vrijednost je analitika, umni ljudi", govori Domazet Lošo o području djelovanja kojim se i sam godinama bavi.

Prema riječima Theodora Roosevelta "ono što je se događa, netko je i planirao", tako tvrdi da nije usamljen u pisanju analiza koje javnost često karakterizira kao teorije zavjere i nije nepoznato da postoji Trilateralna komisija, Bilderberška skupina, Rimski klub koji nastoje krojiti svjetska kretanja.

Prema riječima gosta ne postoji više klasična lijeva i desna scena, već globalistički i suverenistički dio javne scene te se kroz takve odnose danas vodi rat bez vojnika i bojišnice, primjer toga je upravljana migrantska kriza.

Što god se događa u Bosni i Hercegovini, u Hrvatskoj, Francuskoj itd., ne možemo rastumačiti do kraja ukoliko ne gledamo gdje se danas nalazi Europa u geopolitičkim preslagivanjima svijeta.

Jeli itko vidio Miloševićea u lijesu, kako danas izgleda ljestvica moći u svijetu, što se sprema Bosni i Hercegovini te ostale zanimljivosti iz emisije pogledajte u prilogu.