22. KOLO Zrinjski uvjerljiv u gostima, a Sloboda bolja protiv momčadi iz Hercegovine

HŠK Zrinjski igrači
HŠK Zrinjski

Dvije utakmice 22. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrane su u 15 sati, a pobjede su ostvarile ekipe Zrinjskog i Slobode. Sloboda je konačno dočekala da zaigra na novom terenu Tušnja. Mjesecima je trajala rekonstrukcija, a današnji debi na novom travnjaku protekao je u najboljem redu.

Domaćin je rezultatom 2:1 slavio protiv Leotara u direktnom okršaju rivala koji se bore za opstanak. Već u šestoj minuti Stojan Vranješ je s bijele točke doveo domaćina u vodstvo, da bi isti igrač pogodio i na otvaranju drugog dijela nakon udarca glavom, piše Klix.

Do kraja utakmice gosti iz Trebinja postigli su utješni gol preko Miloša Aćimovića za konačnih 2:1.

Aktualni prvak i lider Zrinjski nije imao nikakvih problema na gostovanju u Konjicu. Slavio je protiv Igmana rezultatom 0-3. U 26. minuti gosti su poveli. Josip Ćorluka je centrirao, a Mirko Oremuš pogodio je u svoju mrežu.

Sadržaj se učitava...

Dugo nije bilo golova u Konjicu, a onda u finišu dva. Prvo je reprezentativac BiH Nemanja Bilbija u 73. minuti sjajno pogodio glavom nakon ubačaja iz slobodnjaka, a onda je konačnih 0:3 postavio Tomislav Kiš pet minuta prije kraja.

Zrinjski nakon nove pobjede ima 15 bodova više od drugoplasiranog Širokog Brijega, uz utakmicu više, dok je Igman na posljednjoj poziciji.