U MOSTARU PRIJEM ZA LANU PUDAR Odličan rezultat donio potporu institucija

Prijem za Lanu Pudar
SSGM

48. međunarodni plivački miting 'Mladost 2020' u Zagrebu ostat će upamćen po sjajnom nastupu Mostarke Lane Pudar, članice Kluba vodenih sportova (KVS) 'Orka' Mostar. Upravo tim povodom predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj i stručna služba SSGM upriličili su prijem za Pudar i predsjednika KVS 'Orka' Damira Đedovića. 

"Pudar, iako još uvijek juniorka oborila je rekord mitinga star 11 godina u seniorskoj konkurenciji. Iz kluba su i ranije najavljivali vrhunski rezultat spomenute plivačice, ali izgleda trebalo je da se upale kamere, da krene prijenos uživo i da Pudar kompletnoj javnosti prezentira svoj potencijal i mogućnosti. U 2020. godini smo propustili puno natjecanja, ali smo znali da je ona spremna za vrhunski rezultat", spomenuo je Đedović.

Predsjednik SSGM Senad Kevelj, čestitao je na postignutom rezultatu, istaknuo odricanja i napore u dosadašnjem radu kako kluba, tako i same Lane Pudar. Također, predsjednik Kevelj istaknuo je punu podršku u narednom periodu i klubu i konkretno Lani Pudar stavljajući na raspolaganje resurse Sportskog saveza, ali i svoja osobna poznanstva za pronalazak sponzora, kako bi se Pudar osigurao kontinuitet kvalitetnih treninga, priprema i odlazaka na značajnija natjecanja.

Prijem za Lanu Pudar

"Ovo je momenat kada sport i sportaše treba istaknuti i staviti u prvi plan, te skrenuti pažnju svima onima koji su zaduženi za financiranje sporta da prepoznaju rezultat i izdvoje značajnija sredstva za bolje uvjete rada sportaša", rekao je predsjednik SSGM Senad Kevelj. Također, ovom prilikom predsjednik Kevelj uručio je priznanje za postignuti rezultat, te Pudar i novčano nagradio.

Ona se zahvalila na prijemu, ali i na kontinuiranoj podršci koju ima prije svega od svog kluba i Saveza, te da će joj svaka podrška u narednom periodu dobro doći da postiže još bolje rezultate. Uz želju za dobro zdravlje prije svega, Pudar su poželjeli puno uspjeha u godinama koje dolaze, jer ovo je samo dobra naznaka da će Mostar sigurno uvijek dobro predstavljati i još puno puta obradovati, istaknuto je u priopćenju iz Sportskog saveza Mostara.