VIDEO  UNATOČ PORAZU, U MEĐUGORJU NEMA TUGE "Idemo po Wimbledon, nema odustajanja"

Ivan Dodig,Međugorje
Hercegovina.info

Ivan Dodig i Austin Krajicek ostali su bez naslova Roland Garrosa. Iako su imali tri meč lopte, na kraju je ipak slavila salvadorsko-nizozemska kombinacija Arevalo-Rojer. Završilo je 6:7, 7:6, 6:3.

Meč se danas žustro pratio i Dodigovom rodnom Međugorju. Navijači Ivana Dodiga meč su pratili organizirano u brojnim ugostiteljskim objektima. Najvatrenija atmosfera bila je u standardnoj bazi kada su u pitanju Čilićevi i Dodigovi mečevi caffeu "Sweets". Tu su meč pratili i članovi Ivanove obitelji, otac Tomo, brat Željko, nećaci, ali i prijatelji i poznanici međugorskog tenisača.

Pridružile su se i novinarske ekipe HRT-a i RTL-a kako bi uživo prenijeli djelić atmosfere iz Međugorja.

Ivan Dodig,Međugorje

Najvatreniji su bili mali navijači i članovi Tenis kluba Međugorje. Emotivno su proživljavani svaki poen sa svojim uzorom. Okićeni zastavama i u dresovima reprezentacije podržavali su Dodiga i Krajiceka. Navijali su da Ivan u Hercegovinu donese sedmi Grand Slam naslov. Ipak, danas su nešto spretniji sretniji bili Arevalo i Rojer te zasluženo slavili.

Ivan Dodig,Međugorje

No, nema tuge kaže Ivanov brat Željko, to je samo sport.

"Vidite kako to sve završi u tenisu. Okrenulo se sve na drugu stranu. Sve je ovo jedna škola. Mi idemo dalje. Kreće trava i idemo po Wimbledon, nema nam druge", kaže Dodig.

Sadržaj se učitava...

"Ivan dolazi doma i malo će se odmoriti. Sljedeći turnir igra u Haleu i nakon toga kreće cijela turneja na travi do Wimbledona na kojem je fokus. Mislim da je dobra kemija u timu kao što ste vidjeli danas. Mislim da igraju dobro, serviraju dobro. Arevalo i Rojer su danas imali dvije brake lopte i iskoristili su ih i to im je bilo dovoljno. Mislim da ova igra na travi može puno više dati po pitanju rezultata. Idemo po Wimbledon mi smo takvi nema odustajanja", rekao je Dodig

Marin Čilić je zaustavljen u polufinalu, Ivan Dodig u finalu. Bajka u Parizu je završila, no u njihovom Međugorju mjesta za tugu nema. Već se s nestrpljenjem očekuju novi mečevi i novi Grand Slamovi. Sigurno će još puno puta razveseliti svoje navijače.