MARIN ČILIĆ "Nemojte ovo reći mojoj ženi"

Marin Čilić,Roland Garros,kristina čilić
Sportinglife

Marin Čilić jučer je u dramatičnom meču u pet setova pobijedio Andreja Rubljova i sutra će protiv Caspera Ruuda igrati za finale Roland Garrosa. Čilić je postao tek peti igrač koji je ušao u polufinale svakoga Grand Slama, a ako pobijedi i Norvežanina, u finalu će igrati protiv pobjednika susreta Nadal - Zverev.

Čilić je protiv Rubljova servirao nevjerojatno. Pogodio je 33 servisa, igrao je odlično u ključnim poenima i u 34. godini igra možda bolje nego u zadnjih nekoliko godina. Čilić je nakon pobjede bio jako dobro raspoložen i najavio je da bi još dugo mogao biti na Touru, prenosi Index.

"Nemojte reći mojoj ženi"

"Na kraju prošle godine doktor mi je rekao da imam tijelo 25-godišnjaka. Koliko ću još igrati? Nemojte reći mojoj ženi da sam ovo rekao, ali igrat ću još deset godina", našalio se Čilić na press-konferenciji nakon meča pa nastavio:

"Ne znam, vidjet ćemo. Ako mogu biti ovako konkurentan, sigurno ću igrati još tri, četiri godine. Zadnjih par godina igram na visokom nivou i znam da mogu biti jako dobar ako se neke stvari poslože. Uživam na terenu i dok je tako, igrat ću."

Na novoj ATP ljestvici, koja će izaći u ponedjeljak, napredovat će najmanje dva mjesta i bit će minimalno 15. igrač svijeta. Osvoji li Roland Garros, popet će se na 10. mjesto najnovije ATP ljestvice.