IVAN DODIG "Jučer sam trebao igrati nogometnu utakmicu za svoj klub, ali u zadnji tren sam odlučio doći ovdje"

Ivan Dodig Krajicek
Atptour

Ivan Dodig i Austin Krajicek danas su nakon velike drame osvojili ATP Monte Carlo. Bolji su Dodig i Krajicek bili od kombinacije Arneodo-Weissborn rezultatom 6:0, 4:6, 14:12. 

Zanimljivu izjavu dao je Ivan Dodig nakon uručenja pehara. On je naime rekao kako u posljednje vrijeme nije puno trenirao, s obzirom na ozljedu lakta, no da je formu održavao igrajući nogomet u svom HNK Međugorje.

"Nisam igrao mjesec i pol dana, bio sam ozlijeđen i nisam puno trenirao doma. No, igrao sam nogomet u svom klubu. Moja momčad me pripremala da ove subote igram utakmicu za njih, ali u posljednji trenutak sam odlučio doći ovdje i osvojio sam ovaj trofej. Sport je ponekada zanimljiv i sretan sam što mi se ovo danas dogodilo. Ovaj trofej posvećujem ekipi iz mog kluba", rekao je Dodig.

Na kameri je Dodig ispisao: "NK Međugorje- Pripreme", te nacrtao smajlić. 

Da je Dodig trenirao s Međugorjem svjedoči i fotografija s jednog od posljednjih treninga ovog kluba koji je vodeći na prvenstvenoj ljestvici Županijske lige HNŽ, na kojoj je u društvu s liderom kluba Borisom Pandžom.

Ivan Dodig Krajicek

Dodajmo i kako je Dodigova momčad HNK Međugorje slavila u Stocu prtotiv Iskre, a dva pogotka je postigao još jedan poznati sportaš iz Međugorja, bivši nogometaš Hajduka Marko Bencun.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.