FOTO  Sportski savez Grada Mostara primio izaslanstvo RS BiH

sportski savez mostara, rs bih, Ljubo Bešlić
...izaslanstvo Rukometnog saveza BiH na čelu sa predsjednikom Nevenkom Hercegom, generalnim tajnikom Smajom Karačićem i direktorom Muške reprezentacije Mirzom Uzurovićem .
Tema sastanka je bio definitivni dogovor oko dolaska muške rukometne reprezentacije BiH na pripreme u Mostar pred odlazak na SP u Katar.
Postignut je dogovor da Sportski savez Grada Mostara uz potporu gradonačelnika Ljube Bešlića bude domaćin priprema Rukometne reprezentacije BiH u periodu od 2 do 10. siječnja 2015. godine.

Nakon sastanka u Sportskom savezu Grada Mostara predstavnike Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine u Uredu gradonačelnik u Gradskoj vijećnici primio je i gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić.

Gradonačelnik Bešlić je uz riječi dobrodošlice izrazio zadovoljstvo činjenicom da će se seniorska rukometna reprezentacija, pred nastup na svjetskoj rukometnoj smotri pripremati i u Mostaru.

Svi sudionici sastanka izrazili uvjerenje kako će Mostar biti izvrstan domaćin najboljim bosanskohercegovačkim rukometašima u pripremama za nastup na Svjetskom prvenstvu u Kataru 2015. godine, a što će biti važno ne samo za njihov konačan rezultat i plasman na natjecanju nego i za promociju rukometa kao sporta.