FOTO/VIDEO  Rukometni spektakl u Mostaru okupio velika imena

Rukometni All Star Mostar
hercegovina.info
U Mostaru se danas održava prvi Rukometni All-Star spektakl na koji su stigla gotovo sva velika rukometna imena koja su u prošlosti branila boje kluba.
 
Igor Karačić, Marino Marić, Marin Šego, Marijan Marić, Fahrudin Melić, Darko Martinović, Bernard Mandarić i brojna druga imena međusobno će odmjeriti snage u dvorani na Bijelom Brijegu.

Četiri ekipe, četiri generacije, će kroz polufinale tražiti put u finale. Utakmice će se igrati u skraćenom formatu, 2x10 minuta, a raspored je sljedeći:

17:00 HMRK Zrinjski Mostar - SportPlus All-Stars (predvođeni Igorom Karačićem) 15:18
 
17:40 Katarina All-Stars (predvođeni Darkom Martinovićem) - GP Barbarić All-Stars (predvođeni Bernardom Mandarićem) 13:17
 
Finale je na rasporedu od 18:30.
 
 
Dvorana na Bijelom Brijegu je ispunjena bila i prije 17 sati.
 

"Ovaj događaj dobro je odjeknuo. Kao što vidite 20 minuta prije početka dvorana je puna. Drago mi je da su se igrači koji nastupaju za velike europske klubove i reprezentacije odazvali. S nama danas jedino nisu mogli biti oni igrači koji su pozvani za reprezentaciju BiH. Drago nam je da možemo pokazati koliko je Zrinjski dao vrhunskih igrača, reprezentativaca i internacionalaca", rekao je jedan od organizatora događaja Dario Pušić.

"Velik izazov je bio organizirati ovakav događaj. Najprije je došla ideja da nastupe poznati igrači protiv naših rukometaša, međutim sve je otišlo u jednu veću priču. Javili su nam se svi naši bivši igrači koji su mogli doći. Svi su zatražili da ovo preraste u tradiciju i da se 'Plemići' svake godine okupljaju između Božića i Nove godine", dodao je.

"Nadam se da će ovo biti nekakav pokretač te da će publika početi pratiti naše mlade momke koji to sigurno zaslužuju i da ćemo u sljedećoj sezoni biti ozbiljan kandidat za Premijer ligu", zaključio je Pušić.

Sav prihod od utakmice ide u svrhu promocije rukometa u gradu Mostaru te jačanju HMRK Zrinjski Mostar.