OBRVAN Vrijeme je da Hrvatska uzme zlato koje joj nedostaje

OBRVAN Vrijeme je da Hrvatska uzme zlato koje joj nedostaje
Gol.hr

Hrvatska je upisala još jednu pobjedu na Europskom rukometnom prvenstvu. U šestoj utakmici na Euru pala je Češka, a Ivica Obrvan smatra da je momčad Lina Červara ispunila ciljeve.

''Može se reći da je danas bio dan za odmor. Imali smo dva cilja: da nastavimo s pobjedama i odmorimo, a oboje smo uspjeli. Svi glavni igrači su se odmorili, imamo nova dva boda i idemo dalje", rekao je Obrvan za Novu TV pa dodao:

''Dobru utakmicu odradio je Ašanin, Mamić je pokazao da može biti opasan, Brozović je pokazao da u obrani može biti karika koja nedostaje, Matanović je odradio kvalitetnu rolu."

Pravi ispit

Slijede Španjolci, dosad najozbiljniji protivnik.

''Moramo ići maksimalno, na pobjedu, iz dva razloga: u drugom dijelu ždrijeba tako izbjegavamo Norvežane, najjaču reprezentaciju po meni, i da nastavimo taj niz sa sedmom pobjedom. To će biti pravi derbi, da vidimo tko je bolji", rekao je Obrvan te istaknuo kako može zamisliti da Hrvatska osvoji zlato:

''Mogu, kad vidimo kako igramo, koji je to naboj… Glavni favoriti, Danska, Francuska i domaćin Švedska su otpali. Norveška igra sjajno, ali njihov ponajbolji igrač Magnus Rod je otpao, dobra vijest za nas, ali loša za njega. Možda je došlo vrijeme da uzmemo to zlato koje nam nedostaje."