NIJE FEŠTA SAMO U LJUBUŠKOM Hercegovina večeras slavi još jednu rukometnu titulu

HRK Čapljina
HRK Čapljina

Rukometaši HRK Čapljina od sljedeće sezone igrat će u najvišem rangu natjecanja. Izborili su to Čapljinci još četiri kola prije kraja u susretu protiv SRK Zrinjski koji se igrao 31. ožujka. 

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka u toj utakmici zavladala je prava erupcija oduševljenja u Gradskoj dvorani u Čapljini. No, pravo slavje uslijedit će danas kada Čapljinci na svom parketu dočekuju Izviđač 2.

Bit će to ujedno i posljednja utakmica sezone Prve lige FBiH skupine Jug koju su Čapljinci dominantno osvojili i u kojoj će pred svojim navijačima podići trofej naslova prvaka.

Utakmica se igra s početkom u 20 sati, a ovu svečarsku utakmicu uveličat će i mlade nade ovog kluba koji će pokazati i svoje umijeće.

Ono na što su u ovom klubu najviše ponosni je to da su sezonu odigrali isključivo sa svojim domaćim kadrom. Gotovo istim putem će i u narednoj sezoni.

"Od početka sezone smo išli iz utakmice u utakmicu. Nismo preskakali niti jedno kolo svakog protivnika smo ozbiljno shvaćali i tako ćemo ići i do kraja aktualne sezone. Nakon toga ćemo sjesti s Upravom i sponzorima i onda vidjeti koje su naše ambicije i želje za dalje. Za sada nam je u planu igrati Premijer ligu, a da okosnicu momčadi čine sve domaći momci uz nekoliko pojačanja iz Mostara, Metkovića i Ljubuškog, bliže okolice i s takvim kadom vidjeti koliko vrijedimo u Premijer ligi. Ne bi dovodili pojačanja što se kaže "sa strane", kazao je još prije nekoliko dana za Hercegovina.info pomoćni trener momčadi Goran Lasta.

HRK Čapljina tako je postala drugi od četiri kluba s područja Čapljine koji se borio za naslov i ulazak u viši rang natjecanja. Uz njih je to još dominantno napravio i GOŠK iz Gabele, dok su Malonogometni klub Čapljina i košarkaši iz ovog grada 'zapeli' u finalu.

Podsjetimo, ovo nije jedina titula rukometna titula koja će se ovaj vikend slaviti u Čapljini. Svoj deveti naslov prvaka proslavit će najbolji rukometni klub u Bosni i Hercegovini Izvđač iz Ljubuškog.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.