MARIĆ PRVAK AUSTRIJE "Borio sam se kao da igram za Zrinjski"

Marijan Marić
AON Fivers

Alpla HC Hard postao je sinoć prvak Austrije. Momčad Marija Bjeliša pobijedila je u Beču u uzvratnoj finalnoj utakmici favorizirani HC Fivers WAT 27:29 (15:11) i tako osvojila naslov prvaka. Važna karika u momčadi Alple ove sezone bio je i Mostarac Marijan Marić.

"Bilo je teško, uspona i padova. Dva važna igrača su nam se ozlijedila u najgorem mogućem trenutku, ali nekako smo se 'pokrpali' i uspjeli nastaviti pobjednički niz. Izvlačili smo se iz teških situacija. U polufinalu smo najprije imali sedmerac za produžetke u kojima smo slavili. Što se tiče prve finalne utakmice, ponovno smo imali sedmerac, ovoga puta za pobjedu. Za kraj smo u Beču odigrali dobru utakmicu i osvojili naslov. To smo zaslužili ove sezone, odigrali smo je šampionski", kaže Marić.

Lijepo vrijeme je iza njega u Austriji.

"Tu sam pet mjeseci i dobra smo klapa, posebno mi Balkanci", dodaje uz smijeh Marić.

Zadovoljan je i svojim izdanjima.

"Iza mene je jedna jako teška sezona. No, što čekaš to i dočekaš, zlatna medalja je tu. Moglo je to i bolje, ali sa svakom svojom minutom sam zadovoljan jer sam dao sve od sebe kao da igram za Zrinjski. Sada je vrijeme za slavlje, pa dolazim na odmor kući u Hercegovinu", kazao je Marić za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.