MARIĆ PRVAK AUSTRIJE "Borio sam se kao da igram za Zrinjski"

MARIĆ PRVAK AUSTRIJE "Borio sam se kao da igram za Zrinjski"
AON Fivers

Alpla HC Hard postao je sinoć prvak Austrije. Momčad Marija Bjeliša pobijedila je u Beču u uzvratnoj finalnoj utakmici favorizirani HC Fivers WAT 27:29 (15:11) i tako osvojila naslov prvaka. Važna karika u momčadi Alple ove sezone bio je i Mostarac Marijan Marić.

"Bilo je teško, uspona i padova. Dva važna igrača su nam se ozlijedila u najgorem mogućem trenutku, ali nekako smo se 'pokrpali' i uspjeli nastaviti pobjednički niz. Izvlačili smo se iz teških situacija. U polufinalu smo najprije imali sedmerac za produžetke u kojima smo slavili. Što se tiče prve finalne utakmice, ponovno smo imali sedmerac, ovoga puta za pobjedu. Za kraj smo u Beču odigrali dobru utakmicu i osvojili naslov. To smo zaslužili ove sezone, odigrali smo je šampionski", kaže Marić.

Lijepo vrijeme je iza njega u Austriji.

"Tu sam pet mjeseci i dobra smo klapa, posebno mi Balkanci", dodaje uz smijeh Marić.

Zadovoljan je i svojim izdanjima.

"Iza mene je jedna jako teška sezona. No, što čekaš to i dočekaš, zlatna medalja je tu. Moglo je to i bolje, ali sa svakom svojom minutom sam zadovoljan jer sam dao sve od sebe kao da igram za Zrinjski. Sada je vrijeme za slavlje, pa dolazim na odmor kući u Hercegovinu", kazao je Marić za Hercegovina.info.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.