Ljubuški LO - Ilidža 33:28 (17:16)

HŽRK Ljubuški

Ovaj put su pognute glave Gradsku športsku dvoranu u Ljubuškom napustile igračice Ilidže, koje na kraju moraju biti zadovoljne pristojnim porazom, jer su u 50 minuti zaostajali već sa 9 zgoditaka i da je trener ljubušanki profesor Herceg ostavio na terenu prvu postavu poraz za gošće bio bi daleko izražajniji.

Ljubušanke ni u ovom susretu nisu mogle računati na povrijeđenu Danijelu Mistrić, a vrata je odlično čuvala 15-godišnja Andrijana Jelčić koja je skupila 15 obrana u ovom susretu.

U prvom poluvremenu domaće su imale konstantnu prednost od 3-4 zgoditka razlike koju su prokocakale na kraju poluvremena koje je završilo 17:16. Međutim naše rukometašice su u 35-oj minuti susreta zaigrale angažiranije u obrami i za 15 minuta susreta napravile seriju 10:2 i time ovaj susret usmjerile prema novom uspjehu naših rukometašice.

Pored izvrsne Jelčić na vratima, solidnu ulogu odigrala je Vrdoljak sa 8 zgoditaka, konstantno dobra Maja Prusina 9, a još su davale zgoditke Ristić 4, Knezović 5, Boras 3, Tolić 2. Šteta, što ovaj derbi susreta drugog i trećeg na ljestvici nije promatrao veći broj gledatelja od 100-tinjak, jer ipak grad Ljubuški nema nikakvih kulturno - športskih događanja osim športskih utakmica rukomtetnih klubova u premijer ligi.

Idući susret naše rukometašice igraju sljedeći vikend u Prijedoru sa ekipom Mire.

LIga Herceg-Bosne: Međugorje vs. Ljubuški 08:30 (05:17)

U okviru trećeg kola prve lige Herceg Bosne za žene mlade rukometašice Ljubuškog katastrofalno su porazile ekipu Međugorje sa visokih 22 zgoditka razlike.

Utakmica je trenerskom dvojcu Tomić/Radić poslužila da vide mogućnost svih igračica, a gotovo sve malde igračice su iskoristile priliku upisavši se u listu strijelaca.

Nakon tri odigrana kola Ljubušanke imaju maximalan učinak od tri pobjede, a u idućem kolu naše mlade rukometašice gostuju u Tomislavgrad kod ekipe Delminium.

Strijelci utakmice su bile redom: Šunjić 1, Nižić 5, Boto 1, Nosić 4, Mišetić 2, Kolak 1, Dodig 2, Ivana Pavlović 3, Katarina Pavlović 4, Bebić 4, Jelinić 1, Džajić 2, Stojak, Grbavac.

ŽRK LJubuški LO/ljubuški.info