Ljubuški LO - Goražde 30:21 (13:10)

Zbog toga čudi velika nervoza u igri Goražda i na njihovoj klupi od trenera Ibrahima Popovića, službenog predstavnika Fahre Ćosovića i tehnika Samira Šipke.

Tijekom cijele utakmice vršili su pritisak na suce i zapisnički stol zbog čega je uslijedla i službena prijava službenog predstvanika Goražda.

U prvom dijelu utakmice čak su zaprijetili odlaskom iz dvorane, a nešportsko su ponašanje prenijeli i na igračice koje se na kraju utakmice nisu pozdravile sa svojim suparnicama. Utakmica je obilovala isključenjima, što je rezultat grube igre osobito gošći koje su zaslužile čak 10 isključenja.

Za rukometašice Ljubuškog bila je to rutinska utakmica sa mnogo golova Maje Prusine 13, Nižić 1, Knezović 5, Ristić 2, Boras 2, Tolić 2 i Vrdoljak 5.

Kod gošći najviše pogodaka je postigla Amina Pleh koja je u 57. minuti nakon nešportskog ponašanja dobila crveni karton i isključenje do kraja utakmice.

Epitet najbolje igračice utakmice ipak dajemo Dori Vrdoljak iako su odličnu partiju pružile Maja Prusina i golman Andrijana Jelčić, no i ostale su iskazale zavidnu borbenost.

ljubuški.info