LJUBUŠAK BRILJIRAO NA GOLU Ivan Ereš još jednom proglašen igračem utakmice

Ivan Ereš

Nedjeljno poslijepodne u Aquarami (Norveška) bilo je itekako vatreno za ekipu ØIF Arendala, a Ljubušak Ivan Ereš, njihov neprikosnoveni vratar bio je u iznimno "ubojitom" raspoloženju. Protivnik koji je stao na put ovoj nevjerojatnoj rukometnoj momčadi bila je ekipa KRS iz Kristiansanda. Iako ØIF Arendal nije uspio održati svoju prednost tijekom cijelog drugog poluvremena, ekipa se ipak uspjela sabrati pa je utakmica na kraju ipak završila s impozantnih 10 golova prednosti - konačan rezultat bio je 35:25.

Ne zovu ga bez razloga „strah i trepet“

Ivan Ereš još je jednom dokazao zašto ga momčad Kristiansanda doživljava kao svoju najgoru noćnu moru. On ih je po tko zna koji put doveo do apsolutnog očaja. U Kristiansandu je već poznat kao „strah i trepet“ a u ovom derbiju samo je još jednom potvrdio zašto je dobio svoj nadimak.

Proglašen je igračem utakmice

Na terenu u Aquarami nije bilo nikakvih dvojbi - Ivan Ereš s brojem 69, zasjao je kao zvijezda večeri osvojivši prestižnu titulu igrača utakmice. Njegova izvedba bila je impresivna, s ukupno 16 obrana i visokim postotkom od 44% obranjenih šuteva. No, vrijedno je istaknuti da ova utakmica nije bila samo prilika da se pohvali ovaj Ljubušak. Prema sudcima, ovo je bila večer vratara, jer je i golman KRS-a dobio nagradu za najboljeg igrača KRS-a.

„Ovo je bila izuzetno teška utakmica s puno napetosti za obje ekipe, no to je uobičajeno u derbi susretima“, izjavio je Ereš za Hercegovina.info. „Ova pobjeda je iznimno važna za nas, posebno jer svaki derbi donosi prestiž i čast. Ali isto tako, ovo je važna pobjeda jer nam daje dodatnu motivaciju za sljedeći susret protiv našeg drugog rivala, Elveruma", zaključio je. 

Ivan Ereš

Na kraju, ova utakmica još je jednom podsjetila sve gledatelje zašto je rukomet toliko uzbudljiv sport. Trenuci u kojima vratar postaje neuništiv i baš kao neprobojan štit brani svoju ekipu od protivnika, uvijek su presudni za konačan ishod. Ivan Ereš je u nedjelju bio jednostavno nezaustavljiv, a ova večer će zasigurno ostati upisana u povijest kao još jedan od epohalnih trenutaka u njegovoj karijeri.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.