JOVIĆ I GOBAC Delegacija RK Zagreba u Ljubuškom, jedan od povoda veliki talent Izviđača

RK Zagreb, HRK Izviđač
Ilustracija/RK Izviđač

Delegacija Rukometnog kluba Zagreb boravila je jučer u Ljubuškom. Na fotografiji objavljenoj na stranici Prirodnog Vodenog Parka Koćuša, u Ljubuškom su bili Božidar Jović i Zoran Gobac. Iako su jučer Ljubuški i Humac proslavili svog nebeskog zaštitnika svetog Antu te nije čudno da brojni na 13. lipnja stižu u Ljubuški, povod dolaska vodstva RK Zagreb mogao bi biti drugi.

Naime, kako doznajemo Zagreb od sljedeće sezone na svojim vratima želi vidjeti mladog vratara Izviđača Mateja Mandića. Pregovori između ova dva kluba traju već neko vrijeme, a  iz Zagreba su još prije desetak dana najavili svoj dolazak te bi cijela priča uskoro bi trebala dobiti svoj epilog. Mandić je ove godine imao sezonu iz snova. Osvojio je prvenstvo s Izviđačem, a debitirao je za seniorsku reprezentaciju Hrvatske.

Izbornik Hrvoje Horvat ozbiljno računa na njega, a na dolaskom u Zagreb sigurno bi mu bio 'bliže oku'. Ostaje samo vidjeti hoće li se Izviđač i Zagreb uspjeti dogovoriti oko transfera. Nebrojeno puta su do sada to učinili.

Podsjetimo, Izviđač je nakon osvojenog prvenstva već napustio jedan vratar, Ante Grbavac, koji će svoju karijeru nastaviti u Španjolskoj, a trener Toni Čolina sada bi mogao ostati bez druge važne karike na vratima.

Pri preuzimanju teksta, obavezno je navesti hercegovina.info i autora kao izvor te dodati poveznicu na autorski članak.