HRK Međugorje savladalo RK Vitez

Rezultat je na kraju utakmice iznosio 36:29 (18:14) za domaćina. Utakmicu su bolje otvorili gosti koji su sve do 12. minute bili u prednosti. Nakon toga domaćini ubacuju u veću brzinu i na poluvrijeme odlaze prednošću 18:14.

I u drugom poluvremenu  se nastavlja dominacija Međugorja te iz minute u minutu povećavaju prednost, tako da su u  54. minuti imali najveću razliku 31:23 nakon čega domaći trener daje priliku svim igračima koji su do kraja susreta samo održali postojeću prednost.

HRK Međugorje: Križanović(g-16), Ivanković(g - 2), Dodig 3, Dugandžić 6, Šimović S. 3 , Šimović T. -, Bubalo A. 6, Selak 6, Ostojić -, Bubalo P. 5, Mijatović -, Prusina 2, Vidović 6, Stipanović -;

Ovom pobjedom rukometaši Međugorja se učvršćuju na  odličnoj 5. mjestu na ljestvici, a u nedjelju 29.11.2009. u GSD Čitluk dočekuju ekipu RK Sloga G.Vakuf gdje bi se eventulanom pobjedom još više približili vrhu ljestvice. Utakmica ja na rasporedu u 18h stoga pozivamo sve Vas da nam se pridružite i podržite naše mlade rukometaše.