Druga pobjeda i odličan start rukometaša Međugorja

a samom početku utakmice nije se očekivao ovakav rasplet jer je solidna ekipa Iskre prvih 15 minuta pružila dobru igru i držala rezultat u egalu.

Tek nakon time out-a koji su pozvali domaći treneri Madžar i Vidović ekipa Međugorje počinje igrati čvršću odbranu te na poluvrijeme odlaze sa prednošću 16:12.

U drugom poluvremenu domaćini još malo "dodaju gas" te u 50 -oj minuti odlaze na nedostižnih 8 razlike. Na kraju bi prednost bila i veća, međutim domaći treneri daju priliku svim igračima sa klupe koji su do kraja lagano priveli utakmicu do konačnih 35:28.

ova pobjeda pokazuje da se sa ekipom kvalitetno radilo u pripremama te se i u nastavku prvenstva očekuju dobre igre ove iznimno mlade ekipe.

U sljedećem IV kolu ekipa Međugorja gostuje kod favoriziranog Veleža iz Mostara koji je bez poraza u prva tri kola te svojom kvalitetom legitimno kandidiraju za sami vrh tablice na kraju sezone.

HRK Međugorje: Križanović(g), Ivanković(g), Bulić(g), Dodig -, Dugandžić 9, Primorac -, Šimović T. 5, Bubalo A. 2, Selak 3, Ostojić -, Bubalo P. 7, Vasilj -, Prusina 1, Vidović 3, Šimović S. 5 .

brotnjo.info