Bubamare na gostovanju razmontirale Igman

hzkk brotnjo, zkk brotnjo, hzkk brotnjo, ŽKK Zrinjski 2010, brotnjo 94, ŽKK Posušje, žkk trebinje
Na početku koševima Stojanovske, Lokmić i Tošić Brotnjo dolazi do prednosti od 9-4. Međutim, tada dolazi do neobjašnjivog pada u  igri te domaće igračice rade seriju od 8-0 i prelaze u vodstvo. 

U vodstvu su bile do kraja prve četvrtine koja je završila rezultatom 18-14 za Igman.

U drugoj četvrtini vrlo dobra igra Brotnja, otvoreni napad te dobro zatvorena odbrana. Uspjeli smo ostvariti +11 u svoju korist te privesti poluvrijeme u svoju korist rezultatom 33:26.

Treća četvrtina, iako smo očekivali malo jaču borbu od strane Igmana, nastavljena je u dominaciji Brotnja. U režiji Mije Čarapine i Aleksandre Stojanovske ova četvrtina je završena rezultatom 53-38 za nas.

U četvrtoj četvrtini trener daje šansu igračicama koje su budućnost ovog kluba Karli Krasić i Marijani Barbarić.

Upravo je Marijana Barbarić i zaključila ovu utakmicu efektnim prodorom preko cijelog terena i polaganjem u posljednjoj sekundi utakmice.

Najefikasnije košarkašice na utakmici su naše Stojanovska (22 koša) i Mia Čarapina (20 koševa), dok su kod gostiju najefikasnije Svjetlana Ilić (16 koševa) te Maja Bijedić (13 koševa).

Svakako moramo pohvaliti mladu Nikolinu Musa, koja je perfektno odigrala utakmicu. Riječ je o igračici koja igra svoju prvu seniorsku sezonu. Trener joj ukazuje maksimalno povjerenje, koje Nikolina zaista svaki put opravda. I na kraju da se malo našalimo: Neka se zna da je 6. prosinca igračica sa brojem 6 Nikolina Musa zabila 6 koševa te imala 6 skokova i 6 osvojenih lopti. Nikolina, samo naprijed!

Na ovoj utakmici je naša momčad imala podršku i grupe svojih navijača. Cijelu utakmicu moglo se čuti navijanje naših navijača. Iskreno im se zahvaljujemo.

Igman: Glavaš 8, Kurtić, Lazić, Ilić 16, Kreho, Hodžić, Bijedić 13, Bukva 4, Šaponjić 2, Pavlović 4, Tadić.

Brotnjo 94: Stojanovska 22, Lokmić 10, Musa 6, Čarapina Mia 20, Barbarić 2, Čarapina Mo., Gakić, Krasić, Tošić 15, Bevanda.

Brotnjo94.ba/brotnjo.info